You are currently viewing Gradas y vestuarios para el campo deportivo de El Perelló

Gradas y vestuarios para el campo deportivo de El Perelló

  • Post author:

Hoy queremos compartir con vosotros nuestra intervención de las gradas y vestuarios  pertenecientes al campo deportivo de El Perelló (Tarragona). En el caso de las gradas instalamos nuevos asientos con la combinación de colores del club, combinando el anclaje por el frontal en la primera grada y directamente a obra en la segunda, con la intención de ganar espacio y confort para los espectadores. Dichos asientos monobloc están diseñados según recomendaciones FIFA/UEFA  diseñados están fabricados en inyección de polipropileno de alta calidad, cerrados en todo el perímetro para facilitar la limpieza, desagüe central, así como aditivados anti rayos UV y certificados en resistencia al fuego.

En cuanto a los vestuarios se instalaron perchas y bancos fabricados en ABS 100% exento de cloro, con resistencia de 400 kg/m. linea, distribuidos en diferentes medidas para aprovechar al máximo el espacio existente. Para evitar posibles golpes la totalidad de cantos están  redondeados y resisten temperaturas de -40° a +80°. Se instalaron 20 taquillas en el vestidor local fabricadas en 100% resina plástica, resistentes y de nulo mantenimiento, con  paredes de 18 mm. de espesor , bisagras inoxidables y respiradero individual.

—————————————–

Avui volem compartir amb vosaltres la nostra intervenció a les graderies i vestuaris del campa esportiu de El Perelló  . En el cas de les graderies hem instal·lat nous seients amb la combinació de colors del club, en l’ancoratge pel frontal a la primera graderia i directament sobre obra en la segona, amb la intenció de guanyar espai i confort per als espectadors. Aquests seients monobloc estan dissenyats segons recomanacions FIFA/UEFA fabricats en injecció de polipropilè d’alta qualitat, tancats en tot el perímetre per facilitar la neteja i desguàs central, així com en aditius anti rajos UV i certificats de resistència al foc.

Als  vestuaris es van instal·lar penjadors i bancs fabricats en ABS 100% exempt de clor, amb resistència de 400 kg/m. lineal, distribuïts en diferents mesures per aprofitar al màxim l’espai existent. Per evitar possibles cops, estan arrodonits per tots cantons i resisteixen temperatures de -40° a +80°. Es van instal·lar 20 taquilles en el vestidor local fabricades en 100% resina plàstica, resistents i de nul manteniment, amb parets de 18 mm. d’espessor , frontisses inoxidables i respirador individual.